AJANKÄYTÖN KONMARITUS -Digitaalinen hyvinvointiharjoite

Konmarita ajankäyttösi elämäntilanteeseen sopivaksi ja vapauta voimavarasi! Tasapainon arki syntyy valintojen kautta.

OMANNÄKÖINEN ELÄMÄ RAKENNETAAN YKSI VALINTA KERRALLAAN

Koetko jatkuvaa kiirettä? Onko sinulla fyysisiä stressioireita? Koetko tyytymättömyyttä omaan elämääsi tai ajankäyttöösi, mutta et tiedä mistä tämä johtuu?

ajankäytön konmaritus, ajanhallinta, ajankäyttö, stressi, uupumus, hyvinvointi, tasapaino
Ajankäytön konmaritus -hyvinvointiharjoitteen avulla pysähdyt pohtimaan ajankäyttöäsi kokonaisvaltaisesti.

Mikä on työn ja vapaa-ajan suhde? Onko lepo ja palautuminen riittävää? Mistä tyytymättömyys johtuu? Harjoitteessa käyt läpi tämän hetkisen ajankäyttösi vaihe vaiheelta ja luot itselle Unelmien ajankäyttö -suunnitelman.

Harjoite aloitetaan tarkkailulla ja havahtumisella. Muutaman viikon ajan käydään vaihe vaiheelta läpi mistä tämänhetkinen ajankäyttösi todella koostuu. Harjoitteessa apunasi toimivat havainnollistamista tukevat mittarit ja kysymykset, joiden avulla tehdään näkyväksi juuri sinun yksilölliset tarpeesi. Yksi malli ei sovi kaikille, vaan stressinsietokyky, voimavarat, palautumisenkeinot ja elämäntilanne vaihtelevat ihmiset välillä. Siksi harjoitteen avulla rakennat juuri sinun tarpeisiin sopivan ajankäyttömallin.

Lue mitä Ajankäytön konmaritus -harjoitteen hankkineet sanoivat harjoitteesta!

Digitaalinen harjoite on PDF -muodossa oleva tiedosto, jonka lataat helposti kännykkään, tabletille tai tietokoneelle.

Lähde konmarittamaan oma ajankäyttösi vastaamaan sinun tarpeitasi entistä paremmin!

Somevaikuttaja sekä Iloa ja itsensä kehittämistä -blogia pitävä Sirja Tanskanen testasi Ajankäytön konmaritus -harjoitteen. Tässä lainaus hänen kirjoituksestaan;

"Harjoitteen pohjalta olen päässyt laatimaan itselleni yksilöllisen unelmien ajankäytön mallia, mikä ottaa huomioon juuri omat voimavarani ja elämäntilanteeni. Tämä tuli itselleni juuri oikeaan saumaan, sillä olen vasta rakentamassa uudenlaista tasapainoista arkea uuvuttavan ajanjakson jälkeen. Mallin rakentaminen on hidasta ja etenen kokeile ja muokkaa -taktiikalla."
Lue koko blogiteksti tästä.
luonto, vastaanotto, etäyhteys, terapeuttinen, sairaanhoitaja, hyvinvointi

YKSILÖLLISTÄ TUKEA AJANKÄYTÖN HAASTEISIIN?

Terapeuttinen keskustelutuki Herkällä Korvalla tarjoaa psykiatrisen sairaanhoitajan ratkaisukeskeistä tukea elämän eri tilanteisiin. Palvelu rakentuu aina asiakaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Etäyhteysmahdollisuus!

Lue lisää täältä.