person with pine cone on hand
person with pine cone on hand

Itsetutkiskelua

terapeuttisen keskustelutuen avulla

Lähde matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja omannäköisen elämän rakentamista. Kuten kaikki suuret asiat ympärillämme, myös nämä rakentuvat pala palalta. Itsetuntemuksen lisääntyminen ja rohkeus ottaa vastuu omista valinnoista ovat kaksi isoa avainta tällä polulla
herkällä korvalla, terapeuttinen keskustelutuki
herkällä korvalla, terapeuttinen keskustelutuki
terapeuttinen, terapia, keskustelutuki, herkällä korvalla, itsetutkiskelu, rohkeus, hiiri
terapeuttinen, terapia, keskustelutuki, herkällä korvalla, itsetutkiskelu, rohkeus, hiiri
HAASTEET
Oletko kohdannut haasteita joihin kaipaat tukea? Myllertääkö mielessä ja sydämessä, mutta ajatusten koostaminen selkeiksi tuottaa hankaluutta? Yritätkö sopeutua uuteen elämäntilanteeseen?

Vai oletko pysähtynyt paikoillesi? Elämän mielekkyys tuntuu olevan hukassa. Halajaako sielusi uutta suuntaa, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Vastaanotolla voimme työskennellä tällaisten aiheiden ympärillä. Olet ehkä myös kokeillut joitain Eloa Herkkyydellä luontoyhteys- tai hyvinvointihaasteita? Myös niiden parissa voimme syventyä itsesi äärelle lisää.
Tuen sinua ratkaisukeskeisistä lähtökohdista. Aikuisena sinulla on mahdollisuus tehdä valintoja ja vaikuttaa omaan hyvinvointiisi. Kaiken myllerryksen keskellä, yksin ei tarvitse kuitenkaan kulkea!
brown bear on green grass during daytime
brown bear on green grass during daytime
VOIMAVARAT
Mitkä ovat voimavarojasi, jotka auttavat sinua haasteiden ja muutosten keskellä? Tunnistatko ja valjastatko ne käyttöösi? Vaikeiden elämäntilanteiden keskellä saattaa olla vaikea havaita olemassaolevia voimavaroja. 

Jokaisella niitä kuitenkin on. Laajasti taitoja, tietoa, kykyjä, joita valjastaa oman elämän tueksi. Helpottamaan rajojen asettamista ja vauhdittamaan unelmien saavuttamista. Herkällä Korvalla vastaanoton tavoitteena on aina löytää asiakkaan kanssa yhdessä uusia näkökulmia asioihin, lisätä tietoiseksi tulemista ja sitä kautta itsetuntemusta.