Miten minä ja Tarja päädyttiin yhteen?

Kokemuksiani yritysmentoroinnista ja Rohkeat jäsenyydestä.

ROHKEAT -JÄSENYYS

Mira

3/4/2022

Tutustuin Tarjaan jo suunnitellessani yrittäjäksi ryhtymistä. Minulla oli unelma, visio joka oli vielä kuin raaka marja sekä kova sisäinen palo saattaa yhteen omannäköinen elämä ja työelämä. 

Hakeuduin erilaisille yrittäjille suunniteltuihin kursseihin. Tarja Kekäläinen oli siellä kouluttajana. Tykkäsin Tarjan tavasta haastaa ja rohkaista tutkimaan myös kaikkea mitä raakileeni voisi sisältää. Sain palautetta, joka vei eteenpäin. Palautteen antamisessa merkitykseen nousee rehellisyys. Jos tuki on aina vaan tsemppaamista ja kehumista, ei voi korjata eikä kehittää niitä pisteitä, joissa olisi vielä tekemistä. Parhainta on kuitenkin se, että minä ja unelmani etenemme. 
Kun tuli aika ottaa askel yrittäjäksi, tiesin heti että minun on rakennettava tukea yritykseni ympärille. Olen oman alani asiantuntija, mutta yrittäjyys toi mukanaan liudan asioita, jotka olivat minulle aivan uusia. Jos en olisi ottanut minkäänlaista taustatukea itselleni, en olisi varmaan uskaltanut edes yrittää. Rohkaisin itseäni sillä, että minulla on mukana tässä ammattilaisia, jotka varmasti kertovat myös sen, jos itselleni viisainta on laittaa unelma takaisin pöytälaatikkoon. 
Niinpä olen ollut Tarjan valmennettavana yritykseni Eloa Herkkyydellä kanssa ihan alusta saakka. Onneksi en tiennyt montako pientä ja suurempaa haastetta osuu heti ensi kuukausiin, toisaalta hyvä että en tiennyt. Niistä kaikista on selvitty, onneksi on ollut joku kenen kanssa yhdessä pohtia. 
Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tehdä kumppanuusmarkkinointia Tarjan kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Olinhan häntä jo suositellutkin kaikille ketkä halusivat kuunnella!

Jos sulla on unelma, rakenna tukeva verkosto sen ympärille. 

Mira, Eloa Herkkyydellä

Lisää Tarjasta ja Rohkeat -jäsenyydestä
yritysmentorointi, sparraus, pienyrittäjä, naisyrittäjä, haaveita ja haasteita, tarjatalks
yritysmentorointi, sparraus, pienyrittäjä, naisyrittäjä, haaveita ja haasteita, tarjatalks