vastaanotto, etävastaanotto, terapeuttinen keskustelutuki, terveyspalvelu

Etävastaanotolle etäisyyksistä huolimatta

Varaa maksuton tutustumistapaaminen

ITSETUTKISKELUA TERAPEUTTISEN KESKUSTELUTUEN AVULLA

Herkällä Korvalla terapeuttinen keskustelutuki on tarkoitettu tukemaan aikuista rakentamaan omannäköistä elämää ja hyvinvointia. Kyseessä ei ole psykoterapia, vaan ratkaisukeskeisiä menetelmiä käyttävän psykiatrisen sairaanhoitajan palvelu. Työtilani on rakenteilla, joten toteutustapa on tällä hetkellä etäyhteys. Voit valita videopalaverin tai puhelun. Tule vastaanotolle vaikkapa sinulle mieluisasta luontoympäristöstä!
Sinä määrität vastaanotolla käsiteltävät asiat, minun tehtävänä on olla kanssakulkija. Voit myös käyttää Herkällä Korvalla vastaanottoa harjoitteiden tukena. Harjoitteiden nostamien tunteiden ja ajatusten käsittelyä voidaan syventää yhdessä.
Minun silmissäni ihminen on aina psykofyysinen kokonaisuus, johon vaikuttaa myös kulttuurimme ja ympäristö jossa elämme. Lähde matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja omannäköisen elämän rakentamista. Kuten kaikki suuret asiat ympärillämme, myös nämä rakentuvat pala palalta. Itsetuntemuksen lisääntyminen ja rohkeus ottaa vastuu omista valinnoista ovat kaksi isoa avainta tällä polulla.
haasteet, elämänmuutos, jännitys, uupumus, kriisit, univaikeudet, haasteet, muutokset, riippuvuudet
terapeuttinen keskustelutuki, terveyspalvelu, psykiatrinen sairaanhoitaja, vastaanotto, etä
voimavarat, kyvyt, taidot, energia, hyvinvointi, ratkaisut, innostus, motivaatio

TUELLA TERAPIAAN

Tarkoitettu psykoterapiaan hakeutuville.
Olet ehkä vasta miettimässä onko terapialle tarvetta ja lähetekin on hankkimatta, tai yrität löytää itsellesi sopivan terapeutin.
Kuuden vastaanoton sarjan tarkoituksena on tukea sinua tässä muutosvaiheessa. Saat tukea akuuttiin tilanteeseen ja halutessasi voin auttaa sinua etsimään sopivaa terapeuttia.
Minulla on myös omat verkostoni ratkaisukeskeisen psykoterapian terapeutteihin, josta voimme tiedustella vapaita asiakaspaikkoja. Halutessasi saat kirjallisen palautteen työskentelystä kanssani.
tuella terapiaan, psykoterapiaan odottavalle, terapeuttinen keskustelutuki
terapeuttinen keskustelutuki, tuella terapiaan, etävastaanotto, terapeuttia etsivälle
edut, etusi, paketti, tuella terapiaan, vastaanotto, terapeuttinen keskusteutuki

ERITYISHERKKÄNÄ ELINVOIMAINEN

Kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia erityisherkkyyden lähtökodista käsin. Miten tuoda lisää elinvoimaisuutta omaan arkeen ja vähentää hermostollista kuormittumista? Voiko erityisherkkä löytää tasapainoisen arjen ja olotilan? Kyllä voi! Tule tutkimaan herkkyyttäsi ja yksilöllisiä haasteistasi kanssani vastaanotolle.

erityisherkkyys, erityisherkät, hsp, elinvoimaisuus, terapeuttinen keskustutuki
terapeuttinen keskustelutuki, erityisherkkyys, hyvinvointiharjoite, luontoyhteysharjoite
etu, paketti, erityisherkät, erityisherkkyys, terapeuttinen keskustelutuki

LUONTEVASTI LUONTOYHTEYTEEN

Paketti tarjoaa tukea oman luontoyhteyden muodostamiseen ja vaalimiseen. Luontosuhde tuo arkeesi psykofyysisiä hyvinvointivaikutuksia, tukee palautumista ja vähentää stressiä. Mitä kaikkea luonnon hyvinvointivaikutukset voivat tarjota sinun arkeesi? Paketti sisältää itsenäistä työskentelyä luontoyhteysharjoitteiden parissa sekä terapeuttista keskustelutukea, jossa saat tukea juuri yksilölliseen tilanteeseesi.

luontoyhteys, luontosuhde, luontoyhteysharjoite, aistityöskentely, tunnetyöskentely
luontevasti luontoyhteyteen, tunnetyöskentely, luontosuhde, luonnonhyvinvointivaikutukset
luonnon hyvinvointivaikutukset, luontosuhde, luontoyhteys, terapeuttinen keskustelutuki
HAASTEET
Oletko kohdannut haasteita joihin kaipaat tukea? Myllertääkö mielessä ja sydämessä, mutta ajatusten koostaminen selkeiksi tuottaa hankaluutta? Yritätkö sopeutua uuteen elämäntilanteeseen?
Vai oletko pysähtynyt paikoillesi? Elämän mielekkyys tuntuu olevan hukassa. Halajaako sielusi uutta suuntaa, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?
Tuen sinua ratkaisukeskeisistä lähtökohdista. Aikuisena sinulla on mahdollisuus tehdä valintoja ja vaikuttaa omaan hyvinvointiisi. Kaiken myllerryksen keskellä, yksin ei tarvitse kuitenkaan kulkea!
VOIMAVARAT
Mitkä ovat voimavarojasi, jotka auttavat sinua haasteiden ja muutosten keskellä? Tunnistatko ja valjastatko ne käyttöösi? Vaikeiden elämäntilanteiden keskellä saattaa olla vaikea havaita olemassaolevia voimavaroja. 
Jokaisella niitä kuitenkin on. Laajasti taitoja, tietoa, kykyjä, joita valjastaa oman elämän tueksi. Helpottamaan rajojen asettamista ja vauhdittamaan unelmien saavuttamista. Herkällä Korvalla vastaanoton tavoitteena on aina löytää asiakkaan kanssa yhdessä uusia näkökulmia asioihin, lisätä tietoiseksi tulemista ja sitä kautta itsetuntemusta.

Varaa maksuton tutustumistapaaminen