VASTUULLISUUS

Päivitetty 16.05.2022

Eloa Herkkyydellä haluaa osoittaa että pieni yrityskin voi toimia vastuullisesti
ja tehdä sen näkyväksi omilla valinnoillaan.
"Tehdä edes vähän, on enemmän, kuin olla tekemättä mitään"

PALVELUT

Etäpalveluihin asiakkaan tai työntekijän ei tarvitse matkustaa paikalle tapaamisiin. Tule vastaanotolle vaikka omassa luontoympäristössäsi!

TUOTTEET

Digitaaliset tuotteet on tarkoitettu ensisijaisesti suoraan laitteella käytettäväksi. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus tulostaa harjoite, mutta yritys ei myy erikseen painettuja harjoitteita.

Kassikaupan tuotteet tuotetaan tilauksesta, jolloin hävikkiä ei synny. Valmistusmenetelmät on valittu ympäristöystävällisesti ja tuotteen hiilijalanjälki kompensoitu.

YHTEISTYÖ

Kun Eloa Herkkyydellä etsii yhteistyökumppania, tuotteita tai palveluja, toisen yrityksen taustoihin perehdytään. Haluamme edistää toisten yrittäjien toimintaa, jotka omassa toiminnassaan huomioi liiketoimintansa vaikutukset yhteisöön ja ympäristöön. Tästä esimerkkinä kampanijakohtaisiin arvontoihin tai tuotepaketteihin valitut tuotteet tai palvelut.

MARKKINOINTI

Eloa Herkkyydellä tekee pääasiassa digitaalista markkinointia. Poikkeuksena käyntikortit ja ikääntyneille suunnatun palvelun flyerit sekä logotarrat. Painotuotteiden hiilijalanjälki on kompensoitu.

HANKINNAT

Hankintoja tehdessään yritys hyvittää tuotteen tuottamisesta aiheutuneet CO2-päästöt, mikäli se on mahdollista tuotteen hankinnan yhteydessä.

ASIAKAS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN MUISTAMINEN

Ohjaamme asiakas- ja yhteistyökumppanien muistamiseen käytettävät varat paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Tulemme listaamaan tähän toteutetut muistamiset.

~ Jouluna 2021 Lohjan Kaupungin Ikähelpin kautta lahjoitettiin yhteistyökumppanien nimissä kaksi joulupakettia ikääntyneiden joulua ilahduttamaan. Kiitos Tarjatalks Oy ja Roak Agency Oy kuluneesta vuodesta ja iloista joulumieltä teille!

YRITYSJÄSENYYDET YHDISTYKSISSÄ

Eloa Herkkyydellä on Green Care Finland ry:n sekä Hsp Suomi ry:n yritysjäsen. Yrityksen tarjoamat mahdolliset jäsenedut yhdistyksen jäsenille löydät yhdistysten omilta sivuilta.

YHDESSÄ YHTEISÖN JA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI

Haluamme olla mukana tekemässä pieniä tärkeitä tekoja ihmisten ja luonnon hyväksi. Pääasiassa "Valitse viesti jota haluat vahvistaa" -tuoteryhmän avulla. Samalla annamme arvokasta näkyvyyttä tärkeille asioille. Tulemme listaamaan tähän toteutuneet tempaukset.

~ YK:n Maailman Metsäpäivänä maaliskuussa 2022, lahjoitimme puun lähelle ja kauas Istutapuu.fi sekä Toisenlainenlahja.fi kautta. #intlforestday

~ 26.-29.11.2021 AKTIVISTIMUMMOJEN MUMMONMETSÄ -keräyskohde, Neljän päivän ajaksi julkaistiin myyntiin Pure Waste -kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita. Samalla ajalla kaikesta Valitse viesti jota haluat vahvistaa -tuotemyynnistä lahjoitettiin 40 % tuotoista Mummonmetsä -keräyskohteeseen Luonnonperintösäätiön kautta. Lue lisää lahjoituskohteesta täältä https://luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/aktivistimummojen-mummonmetsa/

mummonmetsä, aktivistimummot, eloa herkkyydellä, vastuullisuus, yhteisön ja ympäristön hyväksi
lahjoituskohde, luonnonperintösäätiö, mummonmetsä, aktivistimummot, vastuullisuus, hyväntekeväisyys