Yritysmaailman Tinder

Roolimallit - inspiraatio - Ahaa ja Wau Kokemuksiani yritysmentoroinnista ja Rohkeat jäsenyydestä.

ROHKEAT -JÄSENYYS

Mira

3/5/2022

Tarja Kekäläinen / Tarjatalks piti aamulla taas hyvän liven, joka jäi mietityttämään minua.
ROOLIMALLI - KANNUSTA, INSPIROI, AUTA. Millaisen jäljen jätät? Kun uskallamme tulla esille persoonamme kautta esille, se kutsuu luokseen.

Jäin miettimään viimeisimpiä “Wau ja Ahaa” -tuntemuksia, joita olen itse saanut inspiroivilta roolimalleilta. Perheessämme dynamiikka meni päälaelleen, kun nykyään minä äitinä totean teineille “Äiti ottaa nyt vähän omaa aikaa ja katsoo pari YouTube jaksoa”. Tälle tielle minut vei Jussi Pajuniemi, @filiusfila YouTube -kanava. Jussi osaa luoda näitä “Ahaa” -elämyksiä sanottamalla uudelleen asioita, jotka ovat olleet tuttuja, mutta nyt hänen kautta olen taas löytänyt niistä syvemmän tason. “Wau” -elämys tuli ehdottomasti Jussin rohkeudesta tulla niin vahvasti oman persoonan kautta peliin.

Huomaan, että itse edelleen jännitän tuota persoonalla esiintuloa. Minulle se on helpompaa kun olen asiakastilanteessa, mutta nyt kun sitä pitäisi tehdä someen, tuntuu välillä että joudun tulemaan ulos “kaikille” omana persoonana, vaikka läheskään kaikki heistä eivät tule kanssani vastavuoroiseen kohtaamiseen. Tarjan liven ja Jussin videoiden jälkeen jäin vielä miettimään millainen persoona sitten olen? Ja mikä minua jännittää tässä “ulostulossa”?

Sielunmaisema on minulla metsänkeiju, takkutukka, syvästi tunteva ja ihmisyyden aallon harjoista ja pohjista syvästi liikuttuva. Olen itsekin rämpinyt melkoisen elämänpolun, josta olen tullut tähän hetkeen. Länsimaisen koululääketieteen rakentama jäykkä psykiatrisen sairaanhoitajan “ammatillisuus” -malli istuu tiukassa, huomaan sen. Itselleni on edelleen vaikeaa luottaa siihen, että ammattitaito minussa säilyy, vaikka tulisinkin tähän yritysmaailman Tinderiin aidosti omana itsenäni - metsänkeijun mielenmaisemassa. Haasteena itselleni tälle vuodelle aion pitää “rohkeasti esilletulon oman persoonan kautta”. (Jussi siellä tuumaa että “häpeään kiintynyt” 😉)

Yritysmaailman Tinderiin vielä palatakseni, olisin klikannut Tarjalle ja Jussille molemmille ihan ehdottomasti “match”! En niinkään kaiken sen takia mitä he osaavat, kuinka vahvoja ammattilaisia he ovat omilla aloillaan, vaan siksi että he persoonina olisivat minulle “match”. Ja kuten Tinderistäkin, mehän haluamme vain ne oikeat matchit, emme kaikkia. Luottakaamme siis siihen, että kun uskallamme tulla esille omina persoonina, tulemme yhteen juuri oikeiden ihmisten kanssa, joiden kanssa olemme luonnollisemmin samalla polulla ymmärryksen ja kohtaamisen osalta. - On kyseessä sitten asiakassuhde, parisuhde, ystävyyssuhde tai mikä tahansa ihmissuhde, joka tulee osaksi sosiaalista piiriämme.

Kuvaksi nostan rohkeasti tälle kirjoitukselle tuon “Metsänkeiju hetkeni”, otettu mökillä - ihanassa luontoympäristössä, ilman ulkonäköpaineita, multaa kynsien alla ja mukana vain tämä hetki💛Rohkeutta sinulle päivääsi!
Mira, Eloa Herkkyydellä

Ps. Ei maksettua kumppanuutta Filius & Filan kanssa, vaan puhtaasti lämmin suositus Jussin mahtavista videoista kaikille itsensä tutkiskelijoille 🙏

Jos sinäkin haluat Tarjan yritysmentoriksesi, lue lisää Rohkeat menestyvät -jäsenyydestä joka minullakin on!

Minun kanssa kohtaamisiin pääsee vaikkapa Herkällä Korvalla - terapeuttisen keskustelutuen vastaanotoilla 👌


Lisää Tarjasta ja Rohkeat -sparrauksesta tästä!
rohkeat jäsenyys, verkostot, ohjaus, tuki, sparraus, match
rohkeat jäsenyys, verkostot, ohjaus, tuki, sparraus, match
yritysmaailman tinder, match, eloa herkkyydellä, sielu, inhimillisyys, avoimmuus, persoona
yritysmaailman tinder, match, eloa herkkyydellä, sielu, inhimillisyys, avoimmuus, persoona